Varer bestilt på vores webshops, leveres kun i Danmark. Kontakt os hvis du bor udenfor Danmarks grænser. Vi sender med GLS for 50 DKK til deres pakkeshops i hele Danamark. Når du køber for over 500 DKK er leveringen gratis.

Alle ordre vil blive sendt fra vores lager så hurtigt som muligt, du vil altid blive adviseret når din pakke forlader vores lager, og har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Varer på www.klunsbar.dk vil du på alle varer kunne se en forventet leveringstid – typisk 1-3 hverdage.

Varer på www.arbejdskluns.dk og www.sportskluns.dk vil som oftes være bestillings varer til vores B2B kunder og levering vil blive aftalt ved bestilling. Du kan altid få et uforpligtende tilbud eller høre nærmere her.

Varer på www.merchbaren.dk vil blive behandlet og produceret af vores samarbejdspartner, når bestillingen bliver lagt. Vores samarbejdspartner vil leverer varen inden for 2-7 hverdage. 

Det kan forekomme at nogle af vores basis varer skal bestilles hjem fra leverandøren, da de ikke ligger på vores lager! Derfor kan der være op til 5 dages levering på dem, men det vil fremgå af bestillingen.

Vi har et lagersystem som hele tiden opdateres med hensyn til tilgængeligheden af de varer som vises på webshoppen. Skulle der mod forventning opstå fejl, så bestræber vi os altid på at kontakte dig eller på anden måde give dig besked indenfor en rimelig tid.