hvem er vi? 

Vi er online tøjbutikken med modetøj til herrer og damer. Vi har altid gode priser på mange forskellige mærkevarer og bestræber os hele tiden på at forny vores webshop, samt at finde de bedste tilbud til dig som kunde.

Udover vores webshop, har vi en fysisk butik i Slagelse, hvor vi bestræber os på at skabe en hyggelig og afslappet stemning, mens man shopper. Vi har lavet “Klunsbaren”, hvor man altid kan komme forbi til en hyggelig snak, samt en gratis kop kaffe/the eller kakao.

AFHENT I BUTIKKEN

Du kan trygt bestille dine varer online og hente dem i vores fysiske butik i Slagelse. Skulle størrelsen ikke passe, som du har bestilt, finder vi en anden til dig.

365 DAGES BYTTESERVICE

Vi bytter dine varer i 365 dage, uden problemer – så længe hænge og prismærker sidder på de returnerede varer. Vi giver pengene retur, hvis du gemmer bonen.

FRI FRAGT

Når du køber online hos os, er der fri fragt, når du køber for over 500 DKK. Bor du i Slagelse, (postnummer 4200), er der altid fri fragt.

1-3 DAGES LEVERING

Vi leverer dine varer indenfor 1-3 dage med GLS, PostNord, DAO eller Bring. Bemærk, vi sender ikke pakker i weekender eller på helligdage.

BYT I BUTIKKEN

De varer du har købt online, kan du altid aflevere igen i vores fysiske butik i Slagelse, inden for 365 dage. Har du din bon, kan du også få dine penge retur.

“KLUNSBAREN”

I vores fysiske butik i Slagelse, kan man altid komme ind forbi og hænge ud i “Klunsbaren”. Der vil altid være en kop gratis kaffe/the eller kakao.

“Absolut anbefalelsesværdigt”

~ Michael Petersen ~
Google

Medejer og stifter af Klunsbar ApS. Christian er 42 år gammel og bor i Slagelse med sin familie. Han blev uddannet i 1997 og har altid stået i butik. Christian vil til daglig være at finde i vores butik i Slagelse – Her vil han hjælpe dig med at finde det helt rigtige tøj til dig!

 – christian kok

Medejer og stifter af Klunsbar ApS. Martin er 29 år gammel og bor i Slagelse. Han blev uddannet i 2011 og har prøvet nogle forskellige ting, men har altid brændt for tøj og butik. Martin vil til daglig være at finde i vores butik i Slagelse – Men han vil også hjælpe dig her på siden!

 – martin refsgaard