Hvad er Klunsbar?

Klunsbar er resultatet af et langt og godt bekendtskab mellem indehaverne Christian og Martin – først som henholdsvis butiksbestyrer og elev – senere som gode kammerater. De fandt i fælleskab på projektet Klunsbar, og åbnede i efteråret 2018 dørene for den første Klunsbar på Smedegade 79 i Slagelse. I dag driver Klunsbar også sin egen webshop, hvor du kan opleve den samme gode service og de samme lave priser som i butikken.

Klunsbar er inspireret af outlet-konceptet, hvor overskydende tøj og ældre kollektioner, som i øvrigt intet fejler, bliver solgt til fornuftige priser i stedet for at blive kasseret eller sendt til destruktion og dermed gå til spilde.

Med næse for branchen og erfaring på området valgte Christian og Martin at fokusere på nøje udvalgte mærkevarer til både mænd og kvinder. Det valgte de at gøre for at sikre deres kunder modetøj af en vis kvalitet, som stadig er oppe i tiden og kan holde i mange år endnu. 

Hvis du kombinerer alt dette med Christian og Martins evne til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du altid er velkommen til at slå et sving forbi til en sludder eller en varm kop kaffe/te/kakao – så har du Klunsbar.

Vi henter overskydende kvalitetstøj hjem direkte fra leverandøren, så vi kan holde priserne helt i bund til dig, som forbruger, og samtidig støtter vi sammen op om en mere bæredygtig tøjindustri med mindre tøjspild.

Start din shopping her!

Afhentning i butik

Du kan trygt bestille dine varer online og hente dem i vores fysiske butik i Slagelse. Skulle størrelsen ikke passe, som du har bestilt, finder vi en anden til dig.

365 dages bytteservice

Vi bytter dine varer i 365 dage, uden problemer – så længe hænge og prismærker sidder på de returnerede varer. Vi giver pengene retur, hvis du gemmer bonen.

Fri fragt

Når du køber online hos os, er der fri fragt, når du køber for over 500 DKK. Bor du i Slagelse, (postnummer 4200), er der altid fri fragt.

"Klunsbaren"

I vores fysiske butik i Slagelse, kan man altid komme ind forbi og hænge ud i “Klunsbaren”. Der vil altid være en kop gratis kaffe/the eller kakao.

Byt i butikken

De varer du har købt online, kan du altid aflevere igen i vores fysiske butik i Slagelse, inden for 365 dage. Har du din bon, kan du også få dine penge retur.

1-3 dages levering

Vi leverer dine varer indenfor 1-3 dage med GLS til enten en pakkeshop, hjemme eller erhvervslevering. Bemærk, vi sender ikke pakker i weekender eller på helligdage.

Absolut anbefalelsesværdigt!

Michael Petersen

Hvem er vi?

Christian Kok

Medejer og stifter af Klunsbar ApS. Christian er 42 år gammel og bor i Slagelse med sin familie. Han blev uddannet i 1997 og har altid stået i butik. Christian vil til daglig være at finde i vores butik i Slagelse – Her vil han hjælpe dig med at finde det helt rigtige tøj til dig!

Martin Refsgaard

Medejer og stifter af Klunsbar ApS. Martin er 29 år gammel og bor i Slagelse. Han blev uddannet i 2011 og har prøvet nogle forskellige ting, men har altid brændt for tøj og butik. Martin vil til daglig være at finde i vores butik i Slagelse – Men han vil også hjælpe dig her på siden!